top of page

VERZENDEN EN RETOURNEREN

Verzenden

Alle orders worden verzonden via Bpost. 
De verzendkosten zijn per artikel vermeld op onze webshop en kunnen dus verschillen. Bij een order met verschillende artikelen wordt steeds de verzendkost van het grootste artikel toegepast. 

Pakketten worden 1 tot 2 keer per week verzonden (midden in de week en einde van de week). 

Orders binnen een straal van 5km kunnen, indien het order dit toelaat, persoonlijk geleverd worden. Deze optie kan gekozen worden via de webshop. 

Producten die niet voorradig zijn kunnen een langere levertermijn hebben. Atelier V zal u hierover persoonlijk contacteren om de levertermijn nader te bepalen. Idem met gepersonaliseerde artikelen. Ook hiervoor zal een persoonlijke levertermijn worden afgesproken. 

Afhalen

Orders kunnen opgehaald worden in ons atelier te Hemiksem, dit steeds na afspraak. Wij houden je op de hoogte wanneer uw pakket klaar staat voor afhaling.

Retourneren

Indien u niet helemaal tevreden bent over uw product, kunt u dit binnen de 14 dagen retourneren. Gelieve ons hiervoor een mail te sturen met daarin vermelding van uw overnummert. 

Kosteren voor het retourneren zijn steeds ten laste van de klant.

Na ontvangst van de geretourneerde artikelen, dit in originele staat, storten we het bedrag aan u terug (exclusief eerste verzendkosten).

Artikelen die niet in hun oorspronkelijke staat worden geretourneerd zullen niet vergoed worden.

Gepersonaliseerde artikelen alsook voedingswaren kunnen niet geretourneerd worden. Diensten die reeds werden uitgevoerd of in uitvoering zijn kunnen niet geannuleerd worden.

bottom of page